Інтелектуальна машина для виробництва пива вдома — це новий пристрій безпосередньо від LG

0
420

LG вихваляє новий продукт, який буде офіційно представлений на майбутній CES в Лас-Вегасі — яка відбудуться на початку наступного року. Цього разу це не телевізор чи флагманський смартфон, це просто … пиво машина HomeBrew. Вся система повинна поєднуватися з екосистемою виробника на основі розумної побутової техніки. Цього разу корейці мають щось для користувачів, які люблять алкогольні напої.

Інтелектуальна машина для виробництва пива вдома

Вся робота здійснюється на основі спеціальних капсул, які повинні бути вставлені у відповідний аксесуар відповідним чином і починєтся творитися магія – тепер ви можете не виходити з дому.

LG HomeBrew має самостійно автоматизувати бродіння, карбонізацію, старіння та очищення алкогольної інфузії – машина буде працювати до кінцевого результату, до кухля. Вставте капсулу, натисніть кнопку і почекайте, поки на смартфоні з’явиться відповідне сповіщення. Кожна капсула містить солод, дріжджі, хміль і правильний смак, який підходить багатьом «крафтам».

Інтелектуальна машина для виробництва пива вдома

Аксесуар корейського гіганта також використовує інтелектуальні алгоритми, які самі обчислюють потрібну кількість тиску або температури, необхідні для приготування  пива. Крім того, у обладнання є спеціальна мобільна програма, яка сповіщає вас, коли настій буде готовий до вживання. У пропозиції з капсул є такі сорти, як американський IPA, американський Pale Ale, британський Stout, Witbier або яскравий чеський Pilsner. Залежно від обраного типу пива, машина дозволяє досягти результатів на рівні п’яти літрів напою всього через два тижні.

Перша демонстрація та експлуатація цього пристрою, ймовірно буде лише в CES. Виробник поки не повідомив, скільки буде коштувати це обладнання.

Та можна підозрювати, що буде вигідніше просто піти в магазин і … купити пиво.

НОВОСТИ ПАРТНЕРОВ

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ