Ініціатива Google дала нове життя кастомним прошивкам

0
761

Користувач сайту XDA під ніком abhishek987 зумів реалізувати підтримку Project Treble на своєму смартфоні Xiaomi Redmi Note 4. Ця функція була анонсована Google ще в травні минулого року, але до цих пір ніхто з великих виробників, на кшталт Nokia або  OnePlus, не підтримав ініціативу пошукового гіганта, націлену на прискорення оновлення Android-пристроїв.

Xiaomi Redmi Note 4 Xiaomi Redmi Note 4 Xiaomi Redmi Note 4

abhishek987 відділив призначений для користувача інтерфейс від іншої частини системи. Як результат, смартфон вийшло без особливих зусиль оновити до самої актуальної версії Android – 8.1 Oreo. У майбутньому так само легко на пристрій можна буде встановити Android Pi.

Розробник поділився інструкцією по оновленню Xiaomi Redmi Note 4 до Android 8.1 Oreo, але попереджаємо, що будь-які модифікації з пристроєм ви робите на свій страх і ризик.

Project Treble

Відзначимо, що Project Treble кардинально спрощує портування кастомних прошивок. Реалізувавши один раз на пристрої підтримку даної функції, інші розробники можуть з легкістю встановлювати на нього свої прошивки. Уже зараз інший користувач XDA під ніком codeworkx працює над реалізацією Project Treble на OnePlus 5/5T.

НОВОСТИ ПАРТНЕРОВ

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ